All rights reserved. COPYCENTER

КОНТАКТИ:
тел.: 02 988 45 24, 02 987 13 13; факс: 02 981 45 14; e-mail: office@copybg.org; адреси: пл. Славейков 8, ул. Граф Игнатиев 13
Копирен център СЛАВЕЙКОВ е основан през април 2002 година. За две години беше отворен и новият Копирен център - Граф Игнатиев.

Целите, които преследваме са изцяло насочени към задържане на най-ниските цени за ксерографиране в София и към подобряване на качеството. Същевременно се стремим да разширим асортимента от услуги, като постоянно въвеждаме нови. Цялостното обслужване на клиента е в основата на досегашния ни успех. Професионализма не всички служители е важно условие в нашата работа.

Другата ни водеща дейност e професионална предпечатна подготовка и печат. Натрупан опит имаме както в дизайна на визитки картички, така и сложни продукти, като менюта, папки, дипляни, грамоти, CD folders,  календари, джобни календарчета. В меню галерия може да разгледате наши проекти.

От 2007 година Копирни центрове разполагат с дигитални машини и е открит Дигитален център, чиято дейност е насочена към професионален дигитален печат и предпечатна подготовка. 80% от печатните изделия се изработват директно при нас – визитки, папки, менюта, малки тиражи от дипляни и листовки, бланки, грамоти и др. Специализирали сме също в изработката на кочани с фактури и други бланки, като годишния обем е над 7000 кочана.

Разполагаме със собствена машина за производство на печати, като така скъсяваме процеса до минути за изработка на печат.

Предлагаме също и термотрансфер върху текстил. Флок, Флекс фолиа можем да изрежем и да пренесем върху вашата тениска, реклама, или каквото си пожелаете. Снимка, картинка могат да бъдат пренесени върху материала, който желаете.

За вашата реклама разполагаме и с режещ плотер, изработваме всякакви рекламни за витрини, за табели. Предлагаме различни материали за изработка на рекламни табели.  Или искате да отпечатаме директно върху фолиото вашата реклама…

… станете част от печелившия отбор – свържете се с нас за да осъществим визията, към която се стремите.

НАЧАЛО